Alles Wat Je Nodig Hebt Om Te Leren Over Microdosering


Het nemen van een kleine dosis van het hallucinogeen is een recente sensatie en wordt ook wel microdosering genoemd. De meest voorkomende term voor microdosering is een kleine fractie van de reguliere dosering. Daarom is de meest geschikte definitie om te begrijpen een dosering die geen dronkenschap veroorzaakt of een aanzienlijke verandering in bewustzijn veroorzaakt.

 

Op basis van het onwetenschappelijke bewijs, mensen hebben de neiging om kleine doses te nemen en daarna beginnen met hen op een regelmatige basis voor een langere periode. De duur van het gebruik varieert van individu tot individu. Micro dosering gebruikers hebben de neiging om de psychedelische drug te nemen in een percentage voor het verbeteren van hun welzijn en het verbeteren van hun mentale en stemmingen. Klik Hier Voor Meer Info

 

Wanneer genomen in een lage dosis, hebben mensen niets nadelige ervaren en mensen ongetwijfeld profiteren van het nemen van een kleine dosis, kunnen ze veel duidelijker aannemen en voelen zich open de hele dag.

Wellness voordelen

In onderzoeken is gebleken dat mensen gebruik hebben gemaakt van microdosering. Hoewel er onvoldoende bewijs is. Enkele van de voordelen gemeld door de individuen zijn als volgt:

– Betere concentratie graad, focus, evenals mindfulness

– Verbeterde stimulatie, kracht en waakzaamheid

– Verhoogd analytisch vermogen

– Verminderde stress en angst

– Sociale voordelen

– Verminder stress en angst niveau

– Verbeterde positieve vooruitzichten, stemming en levenswaardering

– Self-efficacy.

– Verbeterd lichaam.

De klanten hebben ook gemeld diverse andere voordelen van mini applicatie, zoals het vermogen om de dosering en geen negatieve effecten te regelen. Met micro dosering, het is ontdekt dat het in staat is het verlichten van klinische depressie en stress.

Het is ontdekt in een recente studie dat 21% van de mensen voornamelijk microdosering gebruikt als klinische depressie therapie, terwijl 7% het gebruikt voor de behandeling van angst. Ongeveer 9% van de mensen die reageerden maakte gebruik van microdosering om andere psychische aandoeningen te verwijderen.

In totaal 44% van de mensen die terug antwoordde van mening dat hun psychische gezondheid was veel beter en het was als gevolg van de micro-dosering.

Micro-applicatie is ontdekt om de geest functie te verbeteren, omdat het de hersenen in staat stelt om ten volle te werken, waardoor ze openstaan voor originaliteiten. Het maakt individuen melden veel betere hersenfunctie gedurende de dosering dagen.

Soorten materialen mensen microdose.

Een van de meest uitgebreide psychedelische verbindingen tot mini-dosis omvat zowel LSD als paddo ‘ s. Andere mini dosering samenstelling omvat DMT, cactus peyote en Paddos. Hoewel, deze materialen zijn minder prominent en zeer moeilijk te ontdekken.

 

Andere product dat individuen mini dosering bestaat uit marihuana, Ketamine, Methyleendioxyamfetamine (MDMA), Pure Nicotine, Iboga en methylfenidaat (Ritalin). Hoewel klassieke hallucinogenen zoals psilocybine en LSD het meest algemeen en gemakkelijk op grote schaal beschikbaar zijn.

 

Noot afmaken.

Micro-toepassing houdt meestal het nemen van kleine hoeveelheden hallucinogenen zoals psilocybine paddenstoelen of LSD in. De kleine doseringen veroorzaken geen noemenswaardige verandering in gevoel of bewustzijn.

 

De methode van mini applicatie verbetert de geestelijke gezondheid, vermindert stress en angst mate, en helpt een individu om zich te concentreren op verbeelding de hele dag. Hoewel er zeer weinig formeel onderzoek met betrekking tot de techniek, omdat de stof de individuen mini dosering zijn moeilijk om onderzoek te doen, evenals onwettig ook.

 

Het is zeer aan te raden dat iedereen moet onthouden dat mini applicatie is niet voor iedereen. Een persoon met symptomen van een psychische stoornis mag geen microdosering toepassen om enige vorm van andere behandeling te vervangen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *